Verkoopprocedure

Van aanmelding naar een nieuw thuis

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in Buitenplaats Vechtrijk? Dan kun je jezelf aanmelden als geïnteresseerde, deze handeling moet je verrichten voordat je een inschrijving doet voor een optie op een bouwnummer. In jouw eigen account beheer je je woningvoorkeuren en kun je je inschrijven voor een woning. Hoe gaat dit in zijn werk?

Hieronder vind je een handig stappenplan!


Stap 1: Aanmelden

Als eerste stap kun je je als belangstellende aanmelden om op de hoogte te worden gehouden over Buitenplaats Vechtrijk. Sta je aangemeld, dan ontvang je regelmatig een nieuwsbrief van ons over de voortgang van Buitenplaats Vechtrijk. Tevens is hiermee een persoonlijk account aangemaakt die je nodig hebt zodra de verkoop van start gaat en je wil inschrijven voor een woning.

Stap 2: Start verkoop en toewijzing

Als de verkoop gestart is, kun je inschrijven voor een woning via jouw persoonlijke account. Per toekomstig huishouden wordt slechts 1 inschrijving geaccepteerd. Indien je de volledige inschrijfprocedure hebt afgerond maar helaas geen woning krijgt toegewezen; dan zetten wij jou op de reservelijst. De ervaring leert dat er ook bouwnummers vrij komen. Meer informatie hierover kun je opvragen bij de makelaar.

Stap 3: Verkoopgesprek

Als je een woning krijgt toegewezen, word je uitgenodigd voor een gesprek bij de makelaar. Tijdens deze afspraak neem je samen met de makelaar de contracten en alle verkoopstukken door waaronder de tekeningen en de prijslijsten. Zodra de handtekeningen zijn gezet kan het genieten al gaan beginnen!